Annonse
483Lenge før Shrek 3 er ferdig på kinoen rundt om i verden, har produksjonsselskapet bak satt en dato for den fjerde filmen om dette grønne trollet. DreamWorks som presenterte oss for Shrek for første gang i 2001 har hatt stor suksess med sin animasjonsserie, og har derfor bestemt seg for at de skal prøve seg igjen. Filmen som foreløpig har fått navnet "The Next Shrek" har fått lanseringsdato 18.05.2010. Noe som gjør den til den aller første filmen med fastsatt dato dette året.

På IMDB kan man også finne en spin-off fra Shrek-filmene. Denne filmen har fåt tittelen Puss In Boots, og det er da ikke vanskelig å skjønne at det er Antonio Banderas lille søte kattunge som har fått sin egen film. Om disse to er den samme filmen, blir det ikke sagt noe om.

Andre filmer som har premiere samme år, men som ikke har fått fastsatt dato enda er blant annet Harry Potter 7 og den 23. filmen om James Bond (film 22 kommer allerede i 2008).
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse