Annonse
For de som har lest boka vil man si seg enig i at den beste delen til å følge etter Løven, Heksen og Klesskapet ville være om Prins Caspian. Og ikke lenge etter bølgen hadde lagt seg satte regissør og manusforfatter Andrew Adamson seg ned med denne fortellingen.

Nå har innspillingen begynt og den offisielle siden Narnia.com har lekket en liten smakebit for oss. Her møter vi Adamson selv og Ben Barnes, den utvalgte til å spille selveste Prins Caspian. På videoen får vi en rask introduksjon til Ben og noen smakebiter fra filmen.Filmen har premiere i USA den 16.05.08, mens vi i Norge må vente til juli 2008 før vi får se den.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse