Annonse
Keanu Reeves har nå bekreftet ovenfor 20th Century Fox at han skal være med i nyinnspillingen av kultklassikeren "The Day the Earth Stood Still". Reeves skal her ta på seg rollen som det menneskelignede romvesenet Klaatu, spilt av Michael Rennie i originalen.


Klaatu ankommer til jorden i selskap med en bevæpnet robot og bringer et budskap til jordens ledere om å innstille all krig, hvis ikke vil de bli utslettet av en utenomjordisk rase som har holdt et øye med jorden en liten stund. Filmen har fått kultklassikertittelen blant annet på grunn av kjemperoboten Gort, romvesenets sølvskip og sitatet "Klaatu barada nikto".

Reeves som for tiden spiller inn filmen The Night Watchmen, regner med å bli med på starten av innspillingen i løpet av slutten av dette året eller begynnelsen av 2008, med en planlagt premiere i USA den 9. mai 2008. Filmen skal regisseres av Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose) og forfattes av David Scarpa (The Last Castle).
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse