Annonse
Fans av Don Coscarellis kulthit "Bubba Ho-Tep" har lenge sett frem til den potensielle etterfølgeren "Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampire", som innledningsvis ble lovet som en vits i siste del av den første filmen fra 2002. Men filmens stjerne, Bruce Campbell, kan nå bekrefte at han ikke ønsker å medvirke i fortsettelsen.

Den populære b-skuespilleren som fra før har medvirket i bl.a. "Evil Dead"-filmene forteller at grunnen er filmens nye manuskript, skrevet av Coscarelli og Stephen Romano. Manuskriptet skildrer Elvis - både i fortiden og nåtiden - som kjemper mot en klan vampyrer i Las Vegas, samtidig som han må gjennomskue sin mistenksomme manager, Colonel Tom Parker, som skal spilles av Paul Giamatti.

"Bubba Nosferatu er død for meg," uttaler Campbell. "Den sover med fiskene. Don Coscarelli er en meget lidenskapelig filmskaper. Vi kom til et punkt i utviklingen av manuset hvor vi slettes ikke kunne bli enige. Jeg ønsker å bevare vårt vennskap, og gikk derfor min vei. Derfor er jeg ikke lenger del av det prosjektet"

Det vites ikke om man nå er på utkikk etter en arvtager til Campbells rolle, eller om prosjektet vil bli droppet. Fans kan bare håpe på at Coscarelli inngår et kompromiss med Campbell og får med skuespilleren ombord igjen.

Samtidig kommenterte Campbell på et annet rykte om en mulig kommende oppfølger. Den foreslåtte "Freddy vs. Jason vs. Ash", som Jeff Katz hos New Line Cinema ønsket å lage. Campbell uttalte at den primære grunnen til at hverken han eller Sam Raimi hadde lyst til å være del av filmen: "Den stank! Tror du virkelig at Ash ville få lov til å utslette Freddy og Jason? Vi hadde ingen kontroll over prosjektet. Det var kun New Line Cinema som hadde det, så det var ingen grunn til å bli med på det."

Selv om "Freddy vs. Jason vs. Ash" aldri kommer til å se dagens lys på kinolerrettet, vil historien komme ut i tegneserieform i en kommende produksjon fra DC Comics og Dynamite Entertainment.

>> LES MER OM FILMEN

(Kilde: Filmz.dk)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse