Annonse
Robert Bartleh Cummings tok på seg artistnavnet Rob Zombie før han slo gjennom som musiker. Men siden 2003 har han satset fullt på film og navnet passer bra for hans valg av grøsserfilmer som genre. Han begynte med "House of 1000 Corpses", og har nå signert en kontrakt med Dimension Films om å lage to filmer for selskapet. Hans første film er da altså Halloween, men den niende i rekken av Halloween-filmer, har premiere på fredag flere steder i USA.

"Vi er i ekstase over den nye måten å presentere Halloween på, slik Rob Zombie har gjort, og vi er meget fornøyde med å fortsette vårt vennskap med ham på fremtidige prosjekter", sa Dimension Films guru Bob Weinstein i et intervju med Variety. "Vi beundrer hans talent både som regissør og manusforfatter."
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse