Annonse
Bon Jovi og hans musikkompanjonger Jack Ravner og Ken Levitan har kjøpt opp rettighetene til Jessica Blank's debutbok "Almost Home". De tre har bestemt seg for å produsere filmen, mens Blank og hennes mann Erik Jensen skal skrive manuset. Bon Jovi har tidligere spilt i en rekke filmer og TV-serier, men dette er første gang han skal prøve seg bak kameraet. Ravner og Levitan har aldri tidligere vært involvert i filmbransjen.

"Almost Home" handler om en gruppe hjemløse tenåringer i Los Angeles som strever med å finne en plass i livet. Boken vil bli utgitt i USA den 23. oktober. Når filmen kommer er fremdeles ikke bekreftet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse