Annonse
Produksjonsselskapet Senator Entertainment har nå fått med seg Billy Bob Thornton og Kim Basinger til å spille i filmen "Informers", en dramafilm basert på korte noveller av Bret Easton Ellis.

Filmen har også med seg Brandon Routh ("Superman Returns"), Austin Nichols ("The Day After Tomorrow"), Ashley Olsen (jupp, en av Olsen-tvillingene), Jon Foster ("The Door in the Floor") og Lou Pucci ("Thumbsucker").

Dramaet foregår over en uke i 1938 i Los Angeles. Sju historier blandes sammen, som involverer filmprodusenter, rockestjerner, en vampyr og folk med andre problemer. Gregor Jordan ("Buffalo Soldiers") har tatt på seg jobben som regissør. Med oppstart av innspilling i oktober er planene lagt til innspilling i Los Angeles, Uruguay og Argentina.

Bret Easton Ellis selv har for første gang vært med å skrevet manuset til denne filmen selv, sammen med executive produsent Nicholas Jarecki. Ellis tidligere noveller som "American Psycho", "Less than Zero" og "Rules of Attraction" har andre skrevet manuset for.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse