Annonse
Listen over skuespillere som har prøvd seg som regissører er lang, noen feiler, andre lykkes. Et godt bevis på det sistnevnte er Clint Eastwood som i de siste årene har gitt fra seg en rekke gode filmer. Siste mann som ønsker å prøve seg nå er komikeren James Belushi. Filmen som handler om en 42 år gammel mann som kommer tilbake til college for å spille amerikansk fotball.

Belushi skal selv spille hovedrollen i denne filmen, samt produsere den sammen med Mike Karz, med manus skrevet av David Murray. Filmen er delvis basert på en sann historie om Marty Reichman, som var på nippen av å miste sin jobb og familie, da han bestemte seg for å holde et løfte han hadde gitt sin far om å spille amerikansk fotball på college.

Det var Reichman selv som fortalte denne historien til Belushi, som da øyeblikkelig tok kontakt med Mike Karz hos Karz Entertainment og Mike Paseornek og John Sacchi hos Lionsgate Films. Belushi har fra før regissert 18 episoder av tv-serien "According to Jim", og håper å begynne innspillingen av denne filmen i mars 2008.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse