Annonse
Det er nå bestemt at Brad Pitt og Edward Norton igjen skal teste det utrolige samspillet de hadde i den fantastiske Fight Club. Sammen med regissør Kevin MacDonald (Last King of Scotland) skal nå ta på seg jobben å filmatisere den britiske TV-serien "State of Play".

Edward Norton skal spille politikeren Stephen Collins, hvis reise til storhet blir stoppet opp da hans elskerinne blir funnet død. Brad Pitt skal ikle seg rollen som Cal McCaffrey, en journalist og venn av Collins som begynner å etterforske drapet, noe som etter hvert setter vennskapet deres på en prøve.

Filmen skal forfattes av Matthew Michael Carnahan (The Kingdom) og innspillingen skal etter planene starte i november, med lansering en gang i 2008.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse