Annonse

Filminfo og video

Gargoyles Revenge

Filmen, som ble gikk ut på DVD i sommer, ble egentlig laget i 2004. Filmen handler om to CIA-agenter som er sendt til Romania for å løse en kidnappingssak som har stor oppmerksomhet i media. Det er sønnen til en diplomat som er offeret for kidnappingen. Mens det prøver å oppklare denne saken, så møter de på en Gargoyle. Av en eller annen grunn, så begynner det å se nærmere på denne Gargoylen som herjer i byen.

Filmer som handler om levende Gargoyler har en tendens til å bli dårlige, og filmer som inneholder Michal Paré har en tendens for å bli elendige. Dette så vi senest i filmen BloodRayne, med selveste Michael Paré. Filmen er den 96. Dårligeste filmen som er laget (ifølge iMDB). Samme om disse filmene har en vond tendens til å bli elendige, så er det likevel noe fascinerende ved dem. Det er alltid kjekt å se hvor elendig en film kan bli. Dette er ikke den dårligste som har blitt laget, men er likevel ganske dårlig.

Tro hva du vil, men filmen har faktisk noen litt positive sider. Kinematografien er ikke så aller verst, og filmusikken er helt grei den også. Bortsett fra disse to tingene, så er det fint lite hyggelige å trekke frem ved denne filmen. Verst er nok filmen sine monster, og er elendig laget til, og ser så langt fra ekte du kan tenke deg! Manuset er heller ikke så mye å skryte av i denne filmen. Både handling og dialog er elendig.

Regisøren Jim Wynorski er mest kjent for å lage skrekkparodier som "The Bare Wench Project" og "Cheerleader Massacre". De fleste av disse filmene er ganske dårlige, men likevel bedre enn Gargoyles Revenge. Mannen bør helt klart holde seg til disse skrekk(erotikk)parodiene, da han tydeligvis ikke i det hele tatt kan lage skrekkfilmer. Han er ikke så veldig flink å lage noen av delene, men parodiene er litt bedre.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse