Annonse
Selv om det er lenge til filmen skal ha premiere enda, er det mange som undres over at det ikke har kommet noe særlig med bilder eller videoklipp fra innspillingen av Legenden om Narnia - Prins Caspian. Filmforumet.no kunne den 02.08.07 vise et lite videoklipp av Ben Barnes, skuespilleren som har fått jobben av å portrettere selveste Prins Caspian.

Nå har Disney og Walden Media kommet med en offisiell poster for denne filmen. Posteren viser Ben Barnes som Prins Caspian foran Aslan og de fire ungene. Basert på denne posteren i forhold til den første, kan det se ut som vi vil få en mørkere film denne gangen.

Filmen har blitt annonsert at skal komme i 31. juli 2008.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse