Annonse
Filmingen av Harry Potter og Halvblodsprinsen startet mandag denne uken, og Broadbent forteller alle han møter om sin rolle. Broadbent skal spille Horatsion E.F. Snilehorn, en ny karakter i Harry Potter-universet, som tar over Slurs jobb som eliksirlærer, og har en forkjærlighet for begavede elever.

Broadbent er en av de få gode britiske skuespillere som ikke har vært med i en Harry Potter, Ringenes Herre eller Star Wars-film, og med bare to Harry Potter-filmer igjen å filmatisere er det på tide at han fikk en del av dette. Og Broadbent passer i tilegg veldig bra til rollen som Snilehorn både i fysikk og personlighet.

Innspillingen varer til i mai, skal regisseres av David Yates som også stod for Harry Potter 5, og forventet premiere på høsten 2008.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse