Annonse
Tony Scott har nå planer om en nyinnspilling av filmen "The Taking of Pelham 1-2-3" fra 1974. Den originale filmen omhandler fire ranere som holder passasjerer på en undergrunnsbane som gisler, og en politimann spilt av Walter Matthau som prøver å stoppe dem og finne ut hvorfor noen ønsker å kapre noe som ikke tillater en særlig lettvinn fluktrute.

Det er nå klart at Denzel Washington skal ta på seg rollen til Matthau, noe som gjør denne filmen til det fjerde samarbeidsprosjektet mellom Washington og Scott, etter filmene "Rødt Hav", "Man on Fire" og "Deja Vu". Filmen har ikke fått fastsatt premiere eller en gang start for innspilling, men er blitt sagt til å være en av filmene som skal prioriteres før den varslede storstreiken neste sommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse