Annonse
Hollywood ser ut til å nærme seg en streik med store steg. Saken er at Writers Guild of Americas kontrakt med Alliance of Motion Picture & Television Producers går ut den 31. oktober, og nå ønsker medlemmene av WGA mer betalt. De blant annet for at studioene betaler dem mer når de bruker arbeidet deres på nettet og lignende. Studioene innser nå at denne saken fort kan bli en realitet og jobber hardt for å få produsert flest mulig filmer før streiken begynner i juni 2008, og gjør at høsten 2008 og våren 2009 kommer til å være tom bortsett fra nå det gjelder dokumentarer og Rockys 30-års jubileum.


Men det interessante i denne historien er at studioene nå ønsker å få laget flest mulig filmer før streiken begynner, og har sendt ut lister med planlagte filmer til forskjellige agentbyråer for å prøve å huke de beste skuespillerne så fort som mulig. Listen inneholder rundt 300 filmer og kan sees i sin helhet her (http://www.filmjerk.com/news/article.php?id_new=521). Men vi har satt opp en liten liste av de mest spennende filmene:

- Dimension ønsker å lage en nyinnspilling av "Porky's"

- Eli Roths adapsjon av Stephen Kings novelle "Cell" nærmer seg produksjon mer enn tidligere antatt. Det samme gjelder Jean Pierre Jeunets filmatisering av "The Life of Pi" og Matthew Vaughn's forsøk på "Thor"

- Coen-brødrene som allerede regisserer "Burn After Reading", skal prøve å skvise inn "The Serious Man" før streiken begynner

- Fox håper i det lengste på at alt kommer i orden for en film om "A-Team"

- "Used Guys", den planlagte filmen med Ben Stiller og Jim Carrey som ble stoppet på grunn av budsjettproblemer har nå fått grønt lys igjen. Om Stiller og Carrey er med videre er ikke kjent

- Det er en film som har fått tittelen "Captein Awesome". Selv med ukjent handling er tittelen så kul at den bare må sees

- Tony Scott planlegger å regissere "Lucky Strike" og en nyinnspilling av "The Taking of Pelham 1-2-3"

- Drew Barrymore skal få sin debut som regissør med filmen "Whip It"

- Stephen Sommers skal mest sannsynlig regissere "GI Joe", selv om han ikke er nevnt på listen

- David Fincher fortsetter med "Torso", basert på den grafiske novellen om Elliot Ness' søk etter "the Cleveland Torso Murderer"

- Cameron Crowe har en film på tapeten, som mest sannsynlig kommer til å få et annet navn enn "Untitled Cameron Crowe Project"

- Adapsjonen av zombie historie boka "World War Z" blir satt i produksjon. Vi ønsker lykke til til den som tar på seg jobben med å forfatte og regissere en film basert på en bok hvor fiktive intervjuer med personer som har blitt utsatt for zombie angrep.

- Robert Redford følger opp sin "Lions for Lambs" med filmen "Against All Enemies"

- "The Birdcage 2" og "The Fast and the Furious 4" er på tapeten

- Brad Silberling skal lage en film basert på et gammelt skoleprogram, kalt "The Land of the Lost"

- Walden Media ønsker å presse inn ytterligere to Narnia-filmer før Juni, for å kunne fortsette med en Narnia-film per år. Bøkene det er snakk om at skal filmatiseres da er "Reisen til det Ytterste Hav" og "Sølvstolen"

- Guy Ritchie er satt til å regissere "The Dirty Dozen" for Warner Bros

- George Miller har ikke blitt satt opp til "Justice League", men i følge listen er han i snakk med studioet om å jobbe med den

- Tim Burton planlegger å følge opp "Sweeney Todd" med en adapsjon av "Spook's Apprentice", en bok om en gutt som kan se spøkelser

- The Weinsteins Company planlegger en nyinnspilling av "Seven Samurais", nå kalt "Seventh Samurai". Justin Chadwick og Wayne Kramer kjemper om å regissere denne filmen


Det er viktig å innse at mange av disse filmene muligens ikke blir produsert i det hele tatt, og at studioene bare kaster ut så mange filmer som mulig for i det hele tatt få produsert litt før streiken setter i gang. Så da gjenstår det bare å se høsten 2008, hvor mange av disse filmene vi faktisk får se, og hvor mange som kommer på listen over "beste filmer som aldri ble produsert".
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse