Annonse

George Lucas sier selv at hans kommende animasjonsserie "The Clone Wars" er så langt unna en vanlig animasjonsserie på TV man bare kommer. I et intervju med TV Guide sier Lucas at hadde dette vært en film ville det fått en 15 års-grense, og kan derfor ikke vises på TV før kl. 21.00 eller på noen barnekanaler.

Selv om tv-serien ikke er i den nisjen som vanligvis tiltrekker annonsører sier Lucas at "dette er fremdeles Star Wars, og det er veldig bra, så jeg er ganske sikker på at folk vil tenke litt utenfor boksen og det finner et hjem". George Lucas sier selv at han skal finansiere 100 av disse episodene ut av egen lomme, men i tillegg vil han også finansiere 100 episoder av en live-action serie basert på Star Wars, som fremdeles ikke har begynt produksjonen.

"Vi gjør dette i håp og tro at vi kommer til å selge det," sier Lucas til TV Guide. "Jeg har stor tro på at dette er bra, og jeg skal lage det veldig bra, så jeg frykter ingenting akkurat nå."

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse