Annonse
Den første Transfomers filmen har gått i høygir siden premieren i sommer, og har tjent inn over 700 millioner dollar, noe som ikke gjør det til verdens største overraskelse at Paramount ønsker seg en oppfølger.


Og nå har studioet gitt ut en premieredato for toeren, satt til 26.06.09. Men mer enn dette har det ikke kommet fra studioet, så da sitter man tilbake uten noe slags historie og det er fremdeles usikkert om Michael Bay tar på seg regien, eller om Shia LaBeouf og Megan Fox kommer tilbake. Sannsynligheten for dette er allikevel meget stor, og man kan bare vente i spenning på nyheter som helt sikkert kommer til å tikke inn etter hvert.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse