Annonse
Dwayne Douglas "The Rock" Johnson er nå i samtale med produsentene bak filmen Shazam! om en rolle. Avtalen er mer eller mindre spikret, men spørsmålet er om han skal spille helten Captain Marvel eller skurken Black Adam. The Rock får ikke helt bestemt seg selv, og sa i et intervju at han lar fansen bestemme om han skal ikle seg rollen som helt eller skurk. Det er heller ikke usannsynlig at han tar på seg begge rollene, da disse to karakterene er nokså like, bortsett fra litt forskjellige farger på uniformene sine.

Shazam! er enda en superheltserie, men som nok ikke er like kjent for hvermannsen som Batman og Supermann. Helten i dette stykket heter Billy Batson, og er en unggutt som blir valgt av heksen Shazam til å bli jordens helt. Hver gang Billy sier navnet til Shazam får han de superkreftene han ønsker og blir en voksen person. Den onde skurken er da altså Black Adam, en tidligere egyptisk undersått til Shazam, som nå er kommet tilbake for å kjempe mot Captain Marvel.

Filmen skal regisseres av Peter Segal (50 First Dates, Anger Management) og forfattes delvis av John August (Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory), Bryan Goluboff (The Basketball Diaries) og William Goldman (Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Princess Bride). Filmen har premiere i løpet av 2009.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse