Annonse
The Human Factor er navnet på filmen hvor Morgan Freeman nå har takket ja til å spille rollen som Nelson Mandela. Eastwood og Damon har ikke sagt ja foreløpig, men er begge interesserte i å være med på prosjektet.


Historien i filmen er satt til like etter apartheidens fall i Sør Afrika, like etter Mandela ble satt fri fra fengsel og blir valgt til president. Mer spesifikt dreier historien seg rundt valget om å avholde Rugby VM i 1995, spesielt da siden det Sør-Afrikanske laget hadde blitt utestengt fra internasjonale arrangementer på grunn av apartheiden.

Freeman skal portrettere Mandela, Matt Damon skal etter all sannsynlighet spille kaptein Springboks og Clint Eastwood er ønsket som regissør av Freeman, etter deres gode samarbeid med Million Dollar Baby.

Filmen er basert på boka "The Human Factor: Nelson Mandela and the Game That Changed the World" av John Carlin. Og hvis streiken ikke ødelegger er dette en meget sannsynlig 2009 utgivelse, som nok kommer til å bli sterk utfordrer til Oscar-utdelingen i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse