Annonse
Historien følger Aang, den neste i rekken av avatarer. Avataren er en rekarnasjonsskikkelse som behersker de fire elementene; luft, vann, jord og ild. Men disse egenskapene er ikke ferdig programmert hos avataren, de må læres. Han er usedvanlig begavet og lærer fort, men like fullt må egenskapene læres. Dette er ikke enkelt når Ildnasjonen truer med å ta kontroll over hele verden.

Dette er blant Nicelodeons mest populære serier og tredje sesong har premiere fredag 21. september. Serien alene er en hit og hvis M. Night Shyamalan kan føre seriens magi over til film, vil dette bli en utrolig opplevelse å se frem til.

(Kilde: tv.com)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse