Annonse
For kort tid tilbake ble det kjent at filmatiseringen av Dan Browns Engler og Demoner i regi av Ron Howard har blitt utsatt, sammen med Oliver Stones gjensyn med Vietnamkrigen med filmen Pinkville. Ryktene sier også at George Miller's Justice League of America nå vil bli utsatt. Og i dag kom beskjeden om ytterligere to filmer som får kjenne streiken på nær hånd.

Den første er Mira Nair's adopsjon av Shantaram, som skulle begynne innspillingen i India i februar, med blant annet Johnny Depp i en av rollene. Depp skulle her portrettere en stoffmisbruker som rømmer fra fengselet, og flytter til India hvor han utgir seg for å være en doktor. Det er ikke kjent om Johnny Depp velger å spille inn en annen film mens han venter på at denne skal få nytt grønt signal.

Dagens andre film som blir utsatt er musikalen Nine, i regi av Rob Marshall. Filmen skulle medvirke Javier Bardem, Penelope Cruz og Marion Cotillard, og hadde opprinnelig produksjonstart i mars, men blir flyttet til høsten 2008. Dette er filmens andre dårlige nyhet etter at Catherina Zeta-Jones takket nei til å være med tidligere i forrige uke.

Begge filmene måtte utsettes nettopp fordi manuskriptene ikke var komplette før streiken begynte. Forfatteren bak Shantaram er Eric Roth, mens Anthony Minghella nettopp gikk gjennom en forbedring av manuset, da streiken satte i gang.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse