Annonse

Filminfo og video

Loverboy

Emily ble selv oversett som barn, og med dette i bakhodet begynner hun å lete etter den perfekte mann, slik at hun får det perfekte barn. Etter mange prøvelser, blir hun til slutt gravid og ut kommmer Paul. Men rollen som mor klarer hun ikke helt å oppfylle, hun blir så altfor overbeskyttsom, og mener de kun skal holde sammen dem to, uten andres innflytelse.

Filmen prøver å skildre hvordan en besatt mor kan påvirke oppveksten til sitt barn. Emily er så opptatt av å gjøre alt riktig for sin sønn, at alt allikevel ender opp med å bli feil. Hun beskytter sin sønn så sterkt, at han ikke får lov til å leke med andre barn, finner på oppdiktete historier og driver med hjemmeskole. Og man kan spørre seg selv, er mors kjærlighet virkelig det beste et barn trenger?

Kyra Sedgwick har fått en stor oppgave i å portrettere Emily, og hennes rolletolkning er basisen for at filmen skal fungere. Og Kyra gjør en meget god jobb i å stå fram som uten skrupler. Hun klarer å være desperat på den ene siden, og overbeskyttet på den andre. Noe som gjør at hun blir veldig troverdig som denne type mor.

Historien i seg selv byr ikke på all verden av spenning, men klarer allikevel å gi deg et lite kvepp mot slutten. Det viser deg at ting er ikke alltid som det viser seg. Og det er her styrken i filmen ligger.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse