Annonse
Det har gått rykter om en avtale mellom WGA og AMPTP skulle offentliggjøres 7. Desember, men nå har Nikki Finke på ”Deadline Hollywood” sitert en anonym kilde som sier: ”det er allerede ordnet, i grunnen”. Kilden sier at det er mulig at streiken blir avblåst før jul.

Forhandlingene som startet i går hadde full nyhetsblokkering så vi kan ikke regne med noen store lekkasjer enda, men det har forhåpentligvis vært ett gjennombrudd.

Vi får følge med denne saken og inderlig håpe at dette løser seg snarest slik at Hollywood kan begynne å produsere igjen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse