Annonse
Universal har kommet med en offisiell pressemelding som sier:

”Brad Pitt har forlatt Univeral Picture sin produksjon av ”State of Play”. Universal forblir engasjert i dette prosjektet og samarbeider videre med filmskaperene, skuespillerne og crewet som er involvert i produksjonen av filmen. Vi beholder alle rettigheter i denne saken”

Regissøren må finne noen til å overta for Brad Pitt innen 29. november slik at de ikke risikerer å miste flere av hovedrolle-innehaverne. Siden mange skuespillere nå har sine dager fullbooket pga skriverstreiken, hvem kan ta Pitts rolle og få dette prosjektet tilbake på tidsskjemaet?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse