Annonse

Filminfo og video

Valpen Scooby-Doo: Vol 4

Jeg har aldri vært særlig fan av Scooby-Doo, har ikke skjønt humoren eller fascinasjonen med denne tegneserien. Jeg har heller ikke sett filmene som har blitt laget, og tviler på at jeg kommer til å se dem med det første. Skjønte derfor ikke helt hvorfor jeg sa ja til å se denne filmen, da jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å klare å se hele.

Derfor er det godt å være pappa, slik at man kan få med seg de mindre på å se den, og kanskje få perspektivet av filmen via dem som filmen da faktisk retter seg mot.

Dette er den fjerde utgivelsen i rekken av filmer om valpen Scooby-Doo. Vi møter Scooby-Doo som valp, og resten av gjengen er i barndommen, men må allikevel kjempe seg gjennom fire saker i denne filmen. Oppsettet er det samme som ved alle andre episoder jeg har sett av gjengen. De kommer til et sted, møter et slags spøkelse eller monster, finner etter hvert ut hvem det er, får av dem maska, blir ordentlig overrasket over at hvem det egentlig er, og alt er bra igjen.

Selv følte jeg ikke at jeg hadde fått særlig ut av den perioden det tok å se denne filmen, men da jeg tittet bort på datteren så jeg at hun satt oppslukt og fulgte med. Kanskje det ikke var så ille allikevel? Da jeg spurte henne i etterkant hva hun faktisk syntes om filmen fikk jeg bare et ord til svar: "Fantastisk!"

Så da kan man vel egentlig spørre seg om hvilken mening som teller sterkest? Meningen til en 30-år gammel traver, eller til ei fem år gammel jente. Selv ville jeg nok godt for det siste.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse