Annonse
Mannen er ikke for kjent for oss nordmenn, men det er nå bestemt at Mathieu Amalric skal ta over jobben etter danske Mads Mikkelsen. Amalric er en fransk skuespiller med mange filmer blant seg, blant annet i Steven Spielbergs Munich hvor han spilte Louis.

Det er Amalric selv som har bekreftet ryktene ovenfor Empire, da han i et intervju i dag sa: "Ja, det er sant. Jeg skal spille skurken i James Bond. Det er ikke akkurat en barndomsdrøm som har gått i oppfyllelse, det er egentlig ikke det jeg har lyst til å gjøre i min karriere. Men bare det å spille skurken i en James Bond-film er morsomt." Amalric ser ut til å være en perfekt Bond-skurk, med sin franske aksent, litt småruskete utseende og et stort skuespillertalent.

Det har ikke kommet noe spesifikk informasjon enda om hva Bond-filmen skal handle om, men Eva Green har gitt hint om at skurken i film nummer 22 er kjæresten hun hadde kontakt med i Casino Royale. Kan vi lukte en slags hevntokt?

Nå som skurken er i orden, er det bare å begynne å tenke på hvem som skal spille Bond-piken.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse