Annonse
Filmen skal handle om lovens voktere, eller Justice League of America som de heter i USA. Dette er også tittelen på filmen som skal stå i regi av George Miller. Det har vært mye frem og tilbake på hvem som skal spille i denne filmen, og foreløpig er det bare mer eller mindre ukjente personer som er i snakk om forskjellige roller.

Justice League består av Supermann, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman og Martian Manhunter. Foreløpig er bare Supermann og Green Lantern bekreftet, hvor henholdsvis Scott Porter (Musics and Lyrics, Descent) og Common (en rapper som har spilt i filmer som American Gangster og Smokin' Aces). Men nå har altså filmen fått sin første stjerne, med Adam Brody med på laget som Flash.

Flash i denne filmen er heller ikke originalen Barry Allen, som vi alle kjenner fra tegneseriene. Adam Brody skal portrettere nevøen Wally West, som ble utsatt for strålinger da han besøkte onkelens laboritorium.

Selv om flere av skuespillerne nå har blitt bekreftet, ventes det fremdeles på en offisiell uttalelse av produksjonsselskapet Warner Bros om dette. Filmen har foreløpig fått premiere i 2010, uten at det er gitt noen spesifikk tid når på året den kommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse