Annonse

Filminfo og video

Speed Racer

Filmen er basert på en japansk TV-tegneserie fra 1960-tallet om familien som velger å løse sine problemer på racerbanen. Filmen er bare en av mange filmer som i det siste har blitt adoptert av gamle TV-tegneserier, hvor vi blant annet har fått suksessen Transformers, og kalkunen Teenage Mutant Ninja Turtles.


Mange mener at denne filmen ikke kommer til å gjøre det særlig skarpt på TV-skjermen, men produsent Joel Silver sier Speed Racer har et trumfkort, eller snarere to: "Denne filmen er i regi av Andy og Larry Wachowski, som var store fans av denne tv-serien. Effektene er helt utrolige. Vi har valgt å kalle det "car fu", da dette er kung fu med biler," sier en oppglødd Silver. "Vi hadde ikke hatt sjans til å lage denne filmen før nå."

Men ifølge Silver er effektene bare en del av filmen, som skal ose av kjærlighet for den originale serien: bilene, klærne og historien. "Det er jo selvfølgelig satt til nåtiden," sier Silver. "Men det er fremdeles en fin pekepinn på at familieforhold og det å ikke selge seg ut. Det er den viktigste holdningen Wachowski-brødrene har til denne filmen, og det er derfor vi alle liker den så godt."

Filmen har fått foreløpig lanseringsdato i Norge den 06.06, og er nå inne i post-production-status. Blant skuespillerne som skal ikle seg roller i denne filmen er Emile Hirsch, Susan Sarandon, Christina Ricci, Matthew Fox, John Goodman og gamle Shaft-skuespilleren Richard Roundtree.

Hele artikkelen og bildene finner du her
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse