Annonse

Filminfo og video

I Love Kitty

Han har blitt forlatt av kona Kitty (Ari Meyers), og i et desperat forsøk på å få henne tilbake drar han til New York for å finne henne. Der får han tak i privatdetektiven Jack (Edward Burns), og etter litt diskusjon går de i gang med letingen etter Abe sin ekskone. Jack har også vonde minner fra fortiden som kommer fram. Under letingen møter de mange personer som får betydning for dem begge.

Edward Burns som spiller hovedrollen i denne filmen her både regissert og skrevet manus til denne filmen. Resultatene på at en person gjør så mye ting i filmen, bruker ofte å gå dårlig, men i denne filmen går det faktisk bra. Filmen er en lavbudsjettfilm, men det tenker du egentlig ikke over når du ser den. I slike lavbudsjett filmer, er ofte humor en veldig viktig del av filmen. Men i denne filmen er det absolutt ikke så mye god humor. Filmen består av en god del kjedelig replikker, dårlig forsøk på morsomme ordspill og mange gjentakelser. Filmen var ikke bare mer enn 74 minutter, men når rulleteksten kommer føles det som om det har gått mye lenger.

Detektivhistorien er faktisk ikke poenget i filmen, da hovedpoenget er hvordan Abe og Jack utvikler seg etter hvert som de møter alle disse nye personene. Begge to sliter med å legge fortiden bak seg, og dette merker vi litt i løpet av filmen. Dessverre for oss seerne så kommer dette alt for lite fram. Men det var jo litt positive ting i denne filmen også. Burns og Krumholtz leverer veldig bra skuespill gjennom hele filmen. Av birolleinnehaverne gjør Rachel Dratch en imponerende figur som overivrig fylleflørter, og Kevin Kash er en vaktmester med noe redusert sosial intelligens. Musikken i filmen er også bra. I tillegg har vi en morsom birollefigur med i filmen også, nemlig Ron Stewart.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse