Annonse

Filminfo og video

Bordertown

Reporteren Lauren (Jennifer Lopez) har fått i oppgave å dekke denne saken, og hun drar av sted for å imponere sjefredaktøren (Martin Sheen) i avisen hun jobber for. Lauren er egentlig ikke interessert i denne jobben, men reiser bare for å gjøre sjefen glad. Når hun kommer til byen, møter hun en jente som heter Eva. Hun har blitt voldtatt, og levende begravet men likevel er hun fortsatt i live. Denne jente vet hvordan gjerningsmannen ser ut, og kan peke han ut om hun får muligheten. Etter å ha møtt denne jenta, blir Lauren bestemt for å fange mannen som prøvde å drepe henne.

Hun og ekskjæreste Diaz (Antonio Banderas) begynner å se nærmere på denne saken. Det går ikke lenge før de finner ut at både politiet, myndighetene eller fabrikkene som ofrene har arbeidet på er villige til å hjelpe. Lauren og Diaz starter en kamp for å få tatt denne gjerningsmannen, før han får tak i jenta!

Dette er en veldig viktig film, siden det ikke er så mange i verden som er klar over hvordan menneskene der nede har det. Filmen innholder mye fakta, og det er viktig at denne saken får mer mediadekning. Filmen fokuserer dessverre altfor mye på Jennifer Lopez, og skal fortelle hele livshistorien hennes mens den prøver å få fram problemene i Juarez. Dette er dessverre for filmen uviktig om vi setter det opp mot det alvorlige temaet som tas opp. Å sette Jennifer Lopez og Antonio Banderas i hovedrollene i en slik film, er vel heller ikke det lureste som har blitt gjort.

Filmen ligger under sjangeren thriller og den har selvfølgelig noen spennende scener. At filmen er basert på virkelige hendelser gjør den nok litt mer spennende for noen av seerne, men alle hardcorefans av thriller-filmer vil nok ikke synes at denne filmen er så veldig spennende. Politisk, historisk og viktighetsmessig sett er dette en film som fortjener en veldig god karakter. Om du vil se hva som foregår der nede, så se denne filmen. Om du vil ha underholdning, så hold deg unna.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse