Annonse

Filminfo og video

The Lost City

Havanna, 1958. Nattklubben El Tropico er et sted hvor det flommer over av fest, god drikke, vakre kvinner og fengende cubanske rytmer. Her samles de velstående og kjendisene, og nattklubbeier Fico (Andy Garcia) leverer hva hjertet begjærer.

Filmen starter ganske lovende med gode fengende rytmer, men vi blir snart dratt inn i en families hverdagslige problemer i forbindelse med regimet og revolusjonen i Cuba, der den eldre og yngre generasjon er tydelig uenig i hva som er til det beste for landet. Vi får inntrykk av at denne filmen skal handle om Cubas revolusjon, men revolusjonen blir bare ett bakteppe for den egentlige handlingen, en families kamp for å holde sammen under tragedier og konflikter.

Fico blir framstilt som den fornuftige sønnen i denne familien, mens hans 2 brødre vil opp og frem i verden i den påfølgende revolusjonen. Fico blir bedt av sin bror å ta vare på hans kone hvis noe skulle skje med han, og her blomstrer kjærligheten.

To av filmens minste roller er spilt av Dustin Hoffman og Bill Murray, og disse rollene berger filmen fra total kjedsomhet. Hoffman spiller en lokal mafia-boss som egentlig ikke har noe med handlingen å gjøre, og Murray spiller en karakter vi aldri får vite navnet på men som blir en slags assistent for Fico

Dette er en film der de har fokusert veldig på kontrastbilder, og min mening er at den er veldig rotete klippet sammen. Handlingen, lyden og bildene passer ikke alltid like godt sammen og filmen blir for lang.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse