Annonse
Wayans brødrene Keenen Ivory, Marlon og Shawn har nå bestemt seg for å prøve seg på en ny parodi, og denne gangen er det politiet som skal få unngjelde. Wayans hadde stor suksess med sine to første Scary Movie, og tjente godt over 400 millioner dollar verden over, før filmene ble tatt over av andre, og suksessen dalte.

Nå har Paramount engasjert dem i håp om å kunne gjenta suksessen, og at de igjen kan lage gode parodier som de gjorde med den første Scary Movie-filmen, men også med I'm Gonna Git You Sucka og ikke minst Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse