Annonse

Filminfo og video

Smaken av Hund

Herlig, endelig en dokumentar om norske matprodusenter som ikke er laget på bestilling av produsentene. Denne dokumentaren viser harde fakta om norsk jordbruk og matproduksjon.

Her blir de markedsansvarlige for Tine, Prior, Felleskjøpet, Prior og Gilde satt til veggs med spørsmål om markedsføring og produksjon. Felleskjøpet kjøper inn soyabønner i u-land og i filmen er adm.dir for Felleskjøpet å besøker en av landsbyene der de kjøper soya. Når de skal dra leverer felleskjøpet gaver til landsbyen for at de skal være trygg på at de vil fortsette å kjøpe, men de har klart å ta med alt for få t-skjorter...

Filmen viser også hvordan kyllinger og storfe behandles levende og døde og det kan virke sterkt på enkelte.

Denne dokumentaren tar for seg alle gråsonene i norsk matproduksjon og den absolutt verd å se, takler du ikke sterke scener så lukk øynene da.

Jeg håper gjengen bak denne dokumentaren lager mange, mange dokumentarer
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse