Annonse
Det eneste andre som er like sikkert som at Bond får seg en Bond-dame, er at skurken får seg en medhjelper. Aller mest kjent kan man vel nesten si Jaws er, den enorme mannen med ståltennene udødeliggjort av Richard Kiel i to filmer. Nå har det altså kommet rykter om hvem som skal bli Mathieu Almarics medhjelper for Bond film nr. 22.

Denne jobben skal ifølge nettstedet CommanderBond.net ha gått til den sveitsiske skuespilleren Anatole Taubmann. Han skal ha sagt til sveitsisk TV at "å spille i en James Bond er som å spille i Champions League. For en europeisk skuespiller er dette gullbilletten. Det er ikke noe som er bedre, jeg er veldig glad."

Han ville ikke gå inn på spesifikke detaljer på hva rollen hans ville innebære, men han stod foran mye trening og at det kom til å bli mye action og dialog for ham i filmen.

Bond 22 har ikke fått et offisielt navn enda, men skal begynne innspillingen i januar 2008 med Marc Foster bak roret. Filmen har premiere i november 2008.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse