Annonse

Filminfo og video

2:37

En helt alminnelig skoledag på en helt vanlig high-school i en helt alminnelig forstad i Australia. Kl er 2:37 pm når en elev slepes ut fra et låst toalett med pulsåren kuttet over. Hvem er det som har fått nok?

Filmen er lagt opp nesten som en doku-såpe der vi følger 6 ungdommer på en helt vanlig skoledag. Vi får ta del i de tilsynelatende store problemer som tenåringer har, det er laget intervjuer med hver av de enkelte ungdommene som passer utmerket godt med handlingen. Litt etter litt blir vi ledet mot avsløringen om identiteten til selvmordsofferet.

Filmen er tragisk, men den er veldig bra. Man blir som seer dratt inn i handlingen der man litt etter litt lærer mer om de forskjellige ungdommenes skjebner. Filmens handlingsrekkefølge blir klippet litt om hverandre der seerne får sett situasjonene som oppstår fra forskjellige synsvinkel. Det er bare unge skuespillere med i denne filmen, men jeg syns alle rollene er besatt av meget dyktige mennesker. Alle rollene blir spilt godt ut med de særtrekk som handlingen spiller på. Murali K. Thalluri som har skrevet og regissert denne filmen har klart å lage en fengende film som burde appelere til ett bredt publikum

Anbefales!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse