Annonse

Filminfo og video

Severance

Men dessverre for dem, så går alt galt fra første stund. Det som skal være en luksushytte, viser seg å være en gammel hytte med en veldig spesiell forhistorie. Stemmningen blant de ansatte blir bare verre og verre etter hvert som tiden går. Konflikter mellom de ansatt oppstår umiddelbart, men det viser seg også at skogen skjuler en ondskap som ikke lar seg stoppes. Dette gir de ansatte helt andre ting å tenke på.

Glem alt dere har lært, for her gjelder det å overleve!

Filmen Severance er en utrolig god blanding av komedie- og grøssersjangeren. Regissøren Christopher Smith har laget en utrolig bra film med denne grøsserkomedien. Valget av skuespillere er en av tingene han har klart strålende. Danny Dyer (The Football Factory og Mean Machine) som har rollen som Steve, må være født for å lage slike filmer. Som det dopvraket han er, gjør han utrolig teite ting, og er hovedgrunnen til at denne filmen er så humoristisk. Laura Harris, Andy Nyman, Toby Stephens og de andre skuespillerene gjør heller ingen dårlig jobb, og sammen gjør de filmen veldig bra.

Det er sikkert mange av dere som akkurat nå sitter å tenker på filmen Shaun of the Dead, men den kan dere bare glemme. Det er greit at den har god britisk humor, men Severance tar denne humoren opp på ett helt nytt nivå. Det skal også nevnes at Severance er en god del blodigere enn Shaun of the Dead. Mens Shaun of the Dead innholder lite blodige scener, innholder Severance scener som tatt ut fra Hostel- og SAW-filmene!

Lenge leve britisk humor og blod!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse