Annonse

Filminfo og video

Come Early Morning

Hun er en hardt arbeidende kvinne i 30 årene med et svært kaotisk følelsesliv. Hun har utallige one-night-stands med tilfeldige menn, noe som hver gang resulterer i avsky dagen derpå. Hennes venninne og room-mate Kim (spilt av Laura Prepon fra ”That 70´s show”) er hennes rake motsetning. Hun er den skikkelige jenta som alltid gir ut riktig telefonnummer, men nesten aldri blir oppringt. Jentene har selvsagt en del meninger om den andres forhold til menn. Når Lucy møter Cal Percell (Jeffrey Donovan fra ”Hitch” og ”Believe in me”) som ser kvalitetene i henne får hun en smakebit på hva et fast forhold kan innebære. Seerne blir vitne til Lucys forsøk på å bryte en godt innarbeidet livsstil.
Lucy har et problematisk forhold til faren som ødela sitt forhold til Lucys mor på samme måte som Lucy lever sitt liv, men hun prøver å endre dette sammen med sin livsstil.

Regissøren (Joey Lauren Adams) har med denne filmen skapt ett sørstats drama som speiler en kvinnes kamp mot seg selv. Filen er usminket og virkelighetstro, noe som gir skuespillerne gode muligheter til å spille ut rollene i filmen. Og Adams har fått tak i flotte skuespillere som passer sine roller på en utmerket måte.

Ashley Judd fremstiller Lucy på en meget naturlig måte, hun klarer å vise de sidene av Lucy som er rollens særtrekk. Og hun får hjelp av de andre skuespillerne til å lage en film som ikke bare fenger, men som også flere kan kjenne seg igjen i. I tillegg slipper vi mange av klisjeene som ofte følger med kjærlighetsfilmer, noe som bare gjør denne filmen bedre.

Come Early Morning er en film som absolutt verd og se, og jeg gleder meg til å følge Joey Lauren Adams videre regissør karriere.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse