Annonse

Filminfo og video

Bug

Ashley Judd spiller nok en gang en halvalkoholisert dame med samlivsproblemer, men rollen som Agnes takler Ashley på en utrolig god måte. Ashley får frem Agnes sine gode og dårlige sider og samspillet med Michael Shannon er tilstede absolutt hele tiden. Dialogene i filmen er utrolig bra skrevet.

Selve filmen er noe treg i starten, men når den først kommer i gang fengsler filmen deg. Du kjenner kilingen av små insekter på armene dine, og du tar del i den psykotiske tilstanden Agnes og Peter havner i.

William Friedkin, mannen bak filmer som The Exorcist, Cruising, The guardian og Rules of engagement har laget en psykososial thriller med få spesialeffekter. William Friedkin har fått frem menneskers iboende fascinasjon og redsel for små kryp på en helt genial måte. Han har klart å lage en genial film på en enkel og billig måte, hele plottet foregår på samme motell rom.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse