Annonse

Filminfo og video

Rush of Fear

Denne turen forvandler seg fort til ett mareritt da de blir blandet inn i en forbrytelse. Når de kommer på hotellet har de fått med en ukjent sminkeveske fra leiebilen, uten at det ser ut til å være noen alvorlig sak. Tror de.

Morgenen etter blir Jack ringt av leiebilselskapet, med beskjed om å returnere bilen og hente bilen de egentlig skulle ha, men på veien blir dit blir han kidnappet. Den ukjente sminkevesken viser seg nemlig å inneholde en svært verdifull diamant som nettopp har blitt stjålet, og tyvene er villig til å gjøre hva som helst for å få den tilbake. Da Jack kidnappes må Alex forhandle med tyvene. Uten hjelp fra det lokale politiet er hun helt på egen hånd – og ingenting går etter planen!

Skuespillet i filmen er i beste fall middels, og det er tydelig at pengene er brukt på stuntscener og noen flotte eksplosjoner. Dialogen er langt i fra god, og den er muligens skrevet kvelden før de laget filmen. Kamera og klipp er heller ikke mye å skryte av. Det er veldig grumsete bilde til tider, og bildekvaliteten er absolutt heller ikke noe å skryte av. Eneste plusset er faktisk de fine spesialeffektene. Lyden i filmen er også ganske dårlig, ettersom den ikke har flerkanalslyd.

Om jeg skal nevne ekstramaterialet på filmen, er det utrolig lite å si. Det eneste du får glede deg over er fire trailere av filmene Severance, Alpha Dog, Death at a Funeral og Evening.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse