Annonse
Ledger ble funnet død ved 15.30-tiden tirsdag ettermiddag lokal tid, ifølge TMZ.com. Det var husholdersken som fant ham i hans egen leilighet i Soho.

Hushjelpen gikk for å vekke Ledger da han ikke dukket opp som avtalt til en massasjetime. Hushjelpen oppdaget at Leader lå livløs på gulvet på sitt soverom da hun åpnet døren, og tilkalte straks ambulanse.

Da disse kom, ble han erklært død på stedet.

Den Austraslkfødte skuespilleren har vært å se i filmer som "Brokeback Mountain", hvor han ble nominert til Oscar for rollen som Ennis, "A Knights Tale" og "The Patriot". Han spiller også The Joker i den kommende Batman-filmen "The Dark Knight", noe som skulle bli hans siste filmrolle.

Heath Ledger ble 28 år gammel.

TRÅD PÅ FORUMET

IMDB
VG Nett
Bildeserie på VG Nett
Wikipedia
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse