Annonse
Trioen skal skape en helt ny franchise basert på "A Nightmare on Elm Street" av Wes Craven fra 1984. Originalt var det Robert Englund som spilte Freddy i gjennom hele 9 filmer og to tv-serier.

Denne avtalen ble gjort samtidig som Bay, Fuller og Form gjør seg klare til å starte i april med Fredag 13, en New Line relansering av Jason Voorhees. Marcus Nispel har regien etter manus av Damian Shannon og Mark Swift (Fredy vs. Jason).

Begge franchisens vil få en fullstendig overhaling, slik Platinum Dunes gjorde med Nispels "Texas Chainsaw Massacre". New Line har ikke tenkt å ansette en forfatter til "Nightmare" før streiken er over.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse