Annonse
Brett Ratner, Frank Darabont, James Mangold og Joe Johnston har enten vært i samtaler med studioet, eller skal gjøre det de nærmeste dagene.

Studioet skal også være interresert i Bill Condon.

Den største utfordringen studioet har nå om dagen er utviklingen av manuset, på grunn av streiken. Alle filmskaperne som blir involvert vil måtte jobbet mot et ferdig manus, utarbeidet av Romanek over flere år, og det er mange regissører som gjerne vil sette sitt navn på dette manuset. Martin Campbell har også vært interresert, men han er ikke lenger involvert.

En annen hake er også hva skuespilleren Benicio Del Toro, som er kjent for å være kresen i forhold til roller og regissører, vil komme til å si i denne prosessen.

Mange av de på listen er manusforfattere/regissører, men ikke Ratner. Regissøren, som var i møte med studioet på mandag, kan vise seg å være den sterkeste kandidaten på grunnlag av hans erfaring med å ta over prosjekter som har mistet en regissør sent i prosessen. Ratner tok som kjent over "X-men: The Last Stand" etter at Bryan Singer droppet ut for å regissere "Superman Returns".

Det er forventet at studioet finner rett mann i løpet av neste uke, og vil komme igang med produksjonen i mars.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse