Annonse
Om handlingen tar deg med til New York, Himalaya eller Stillehavet: Hvert eneste sekund er spilt inn i et tomt studio i London. Helt uten kulisser.

Når Jude Law hopper ned fra vingen på et fly, er det egentlig et bord han står på. Når Gwyneth Paltrow ruller rundt i New Yorks gater med kjemperoboter rundt seg, ligger hun egentlig på et gulv, alene. Og når Angelina Jolie inspiserer en Stillehavsøy og forsvinner under vann, er ikke det sant heller.

- Det er bare bløff. Alle filmer er fake, denne er bare litt mer fake enn andre, ler den kjente produsenten Jon Avnet, mannen bak filmkameraene.

Eller kanskje vi heller bør si datamaskinene.

- Les mer og se bildespesial på VG.no

- Offisiell Webside - Sky Captain and the World of Tomorrow
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse