Annonse

Filminfo og video

Manshow

Som nevnt tidligere så fokuserer dette programmet en god del på sex, og de har også fått med seg en god del modeller. Lene Alexandra er også med i programmet og har sitt eget lille innslag med "Husmortips". Manshow har fått utrolig med pepper fra både media, likestillingsforkjempere og feministgrupper, men har likevel fått lov å sende programmet. Programmet er som dere sikkert forstår ment for gutter/menn, og anbefales ikke for jenter/damer. Så om du liker fotball, damer og øl så passer dette programmet 100% for deg, men om du er kvinne, medlem i en feministgrupper eller i en likestillingsgruppe, så bør du absolutt holde deg unna dette programmet.


Bildekvaliteten på filmen er egentlig helt grei, og det er lite støy og annet. Lyden består av ett gjennomsnittlig stereospor hvor dialogen og musikken under sketsjene virker godt mikset. Av ekstramateriale finner vi tre slettede scener fra programmet som var i sterkeste laget for å sende på lufta. I tillegg finner vi seks morsomme promoer for programmet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse