Annonse

Filminfo og video

Top Gear: Revved Up

For halvannet år siden hadde jeg gleden av å anmelde den første "Best of"-dvd'en fra Top Gear (les anmeldelsen her). Den tok for seg de første to sesongene av det "nye" Top Gear, mens denne versjonen tar for seg sesongene tre, fire og fem. Det høres kanskje mye ut å lage en samle-dvd for tre sesonger, men da skal man tenke på at en Top Gear sesong bare varer i et halvt år og har rundt 10-12 episoder. Derfor tror jeg faktisk BBC har fått med det beste av disse tre sesongene allikevel.

Mens det var Jeremy Clarkson som guidet oss gjennom "Back in the Fast Lane" er det Richard Hammond som har tatt over roret her. Og hovedessensen er selvfølgelig de raske bilene, gutta elsker disse dyre, eksosspyttende fartsvidundrene og hater mer eller mindre alle bilene som koster mindre enn 30.000 pund (eller omregnet til norske kroner, med moms og avgifter, rundt en million).

Men det er moro å se på allikevel, innslagene er mange og forskjellige, men alltid med en god dose humor. Guttene drar biltesting lenger enn noe annet program har gjort, og for å være helt ærlig kan man ikke se på Top Gear som en informasjonskanal, men mye mer som underholdning.

Så da er spørsmålet, ville jeg anbefalt denne "Best of"-dvd'en? Nei, det vil jeg egentlig ikke. Jeg vil mye heller anbefale at man ser alle episodene av Top Gear, fordi det gir deg mye mer av helheten av programmet. Men skulle du ikke ha mulighet til å se alle Top Gear episodene, så er dette det nest beste valget.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse