Annonse

Filminfo og video

Top Gear: Winter Olympics

Hva som foregikk oppe i hodet til manusforfatterne bak Top Gear da de kom opp med denne idéen vites ikke. Men resultatet er jo at det rett og slett er genialt. Her møtes de olympiske vinterlekene og biler til en durabelig kamp. Vi snakker skiskyting, ishockey, skøyter, bob, og ikke minst hopping, alt utført med biler. Og stedet de har valgt å utføre dette: I Norge, nærmere bestemt Lillehammer, åstedet for verdens beste olympiske arrangement gjennom tidene.

Denne spesialutgaven fra Top Gear er absolutt verdt en titt. Du behøver ikke å være bilinteressert for å bli underholdt heller, dog det skader nok ikke at man syntes det er litt moro med biler og fart.

Det er ikke mye man kan si om denne dvd'en uten at man ødelegger moroa man får ved å se på den. De forskjellige grenene blir utført på en slik måte at man bare må trekke på smilebåndet eller rett og slett le av og til, selv for en person som meg som ikke er interessert i biler.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse