Annonse
Scheider døde på University of Arkansas for Medical Sciences hospital i Little Rock, men sykehusets talsmann har ikke sagt noe om årsaken.

Lesilie Taylor ved sykehuset kunne fortelle at Scheider har vært igjennom en rekke behandlinger de siste to årene.

Scheider og Richard Dreyfuss spilte sammen i Jaws, som kom i 1975, en film som sies å være en av filmene som dro igang en æra av blockbuster-filmer. Den var den første filmen som dro inn $100 milioner i billettinntekter.

I 2005 ble en av Schneiders sitater fra filmen "You're gonna need a bigger boat" stemt frem til en 35. plass blandt de mest minneverdige filmsitater fra amerikanske filmer.

Samme året, 30 år etter premieren, samlet hundrevis av filmfans seg på Marthas Vineyard, på sørkysten av Massachusetts, for å hedre haien som hadde skremt vannet av millioner av filmtittere.

På øyas JawsFest'05 var også flere av skuespillerne og mannskapet tilstede, inkludert manusforfatter Carl Gottlied og Peter Benchley som skrev romanen som inspirerte Steven Spielberg til å lage klassikeren.

Scheider etterlater seg ifølge The New York Times sin andre kone, tre barn, en bror og to barnebarn.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse