Annonse

Filminfo og video

Seraphim Falls

Slik åpner Seraphim Falls og filmen skildrer en manns jakt etter hevn, øye for øye tann for tann.

Filmen utspiller seg på en genial måte, med virkningsfulle bakgrunner jager oberst Carver (Liam Neeson) etter kaptein Gideon (Pierce Brosnan) i en lang og krevende "katt og mus" lek. Liam Neeson passer rollen som Carver på en utmerket rolle med sitt steinharde blikk og bestemte mine.
Pierce Brosnan spiller rollen som en jaget kriger som er kjent for å være uovervinnelig i kamp

Seraphim Falls er skrevet av David Von Ancken og Abby Everett Jaques, David Von Ancken har også produsert filmen.
Disse to har klart å finne den perfekte oppskriften på en moderne Western-film , man blir fengslet fra første stund og man sitter å beundrer den råe og ville naturen som er med på å få frem uttrykket i denne filmen. Von Ancken har laget film som krysser "Rambo - first blood" med "Cold Mountain", man blir fort dratt inn i handlingen og sitter spent i stolen og koser under hele filmen.

Von Ancken, Leam Neeson og Pierce Brosnan gjør en utrolig bra jobb med denne filmen, kle på deg bootsen, ridebuksa og Stetson-hatten og kos deg med en skikkelig Western
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse