Annonse

Filminfo og video

Desperate Timer

Desperate timer er regissert av ukjente Mike Barker, og har Maria Bello (Payback, Assault on Precinct 13), Pierce Brosnan (James Bond: Die Another Day, Mars Attacks!) og Gerard Butler (300, Reign of Fire) på rollelisten.

Abby (Bello) og Neal (Butler) lever det perfekte liv med deres datter. En dag de tar sin perfekte bil ut på veien, dukker plutselig Ryan (Brosnan) opp i baksetet på bilen med en pistol. Men han er ikke ute etter parets penger. Neida, han er ute etter å virkelig ødelegge det perfekte livet deres. Men hvorfor?

Denne filmen starter veldig bra, og virker til tider ganske original i sitt plott. Den klarer faktisk å holde seerne på pinebenken en god stund, og vi blir sittende å lure på hva motivet til Ryan er. Men som i de fleste andre filmer av samme sjangeren, så faller også denne filmen igjennom på slutten.

Desperate timer er alt i alt en underholdene thriller som blir for smart for sitt eget beste, og roter seg mer eller mindre bort på slutten. Men den er absolutt verdt å sjekke ut, om ikke annet for det kompetente håndverket foran og bak kamera. Filmen har dessverre veldig lite ekstramateriell, og det eneste vi kan kose oss med, er selve filmen pluss to trailere.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse