Annonse
Selv om mange påstår at Hobbiton nå er signert og Del Toro er regissøren, er ikke dette helt sant. "Jeg kunne ønske det var slik, men det er det dessverre ikke", sier Del Toro i intervjuet med Empire. "Det er fremdeles under diskusjon, og det er mye som skal bestemmes. Men hvis det hadde vært bestemt, hadde jeg pakket sekken min på ti sekunder".

Tidligere denne uken gikk de ansvarlige for Tolkiens rettigheter til anmeldelse mot New Line Cinema på grunn av penger etter Ringenes Herre. Dette kan føre til at selskapet mister rettighetene til å produsere Hobbiten. "Jeg hørte noe om dette, man har ikke brydd meg foreløpig. Siden jeg fikk denne nyheten har jeg ikke vært i kontakt med min manager, advokat eller noen andre. Så lenge jeg ikke er ombord på prosjektet enda, orker jeg ikke å tenke så mye på det. Jeg leser om det, men jeg får ikke gjort noe med det. Det ser ut til å være en uke for anmeldelser i Hollywood denne uken."

Men hvis filmen skal bli virkelighet og Del Toro sier ja til å regissere filmen, vil han da bringe tilbake skuespillerne fra Ringenes Herre? Vil Ian McKellan og Andy Serkis returnere? "Ja, så absolutt. Jeg har alltid vært veldig åpen for de tingene jeg elsker og ikke elsker tidligere. Jeg har sagt nei til store produksjoner tidligere fordi det var deler der jeg ikke ønsket å være en del av. Eneste grunn til at jeg sa ja til å regissere Blade 2 var fordi jeg elsket karakterene som Stephen Norrington hadde skapt, og skuespillerne han brukt. Gang det med ti, og du har Hobbiten."

Så da er det bare å vente til all galskapen roer seg, og krysse fingrene for at Peter Jackson, Guillermo Del Toro, Ian McKellan og Andy Serkis møtes på New Zealand for innspilling av Hobbiten.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse