Annonse
Historien begynte med at Collider meldte at Spielberg hadde hoppet av prosjektet. Men Nikki Finke ved Deadline Hollywood Daily og Entertainment Weekly's Hollywood Insider gikk til sin egen kilde og fikk den sanne historien; Aaron Sorkins manus er ikke helt ferdig og Spielberg var for bekymret for en eventuell skuespillerstreik i juni til å begynne innspillingen i april. Prosjektet er ikke nedlagt, og Spielberg vil fortsette å utvikle manuset sammen med Sorkin, men de vil ikke engasjere skuespillere i fall SAG ikke blir enige om en ny kontrakt med AMPTP og velger å gå til streik.

Nikki Finkes artikkel avkrefter også ryktene om at Will Smith skulle spille Black Panther-aktivisten Bobby Seale, og forteller bare at Sacha Baron Cohen skal spille Abbie Hoffman og resten av personene skal spilles av ukjente skuespillere for å holde kostnadene nede.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse